Перейти до вмісту

Сонце також зірка

250,00 

Щирий та проникливий роман від автора бестселера «Увесь цей світ» про сімнадцятирічну Ташу, яка скептик і не загадує бажань, коли зірка падає з неба. Не вірить у  таке безглуздя, як кохання з першого погляду. І треба ж було Таші натрапити на цього романтичного телепня. Це що, жарт Всесвіту?

 

Є в наявності

Роман-фіналіст National Book Award від автора бестселера «Увесь цей світ». Книга року за версією Publishers Weekly. Масштабна зворушлива екранізація.

Сімнадцятирічна Таша не схожа на своїх однолітків. Скептик і затята реалістка, вона довіряє лише науці та фактам. Не загадує бажань, коли зірка падає з неба. Не вірить у призначення. І звісно ж, у таке безглуздя, як кохання з першого погляду. Тільки дурні вірять у нього. Ось такі, наприклад, як Даніель… І треба ж було Таші натрапити на цього романтичного телепня. Це що, жарт Всесвіту? Вони ж — наче небо і земля. Та що то між ними? Оте незбагненне, що вже почало відбуватися. Те, що здатне зіштовхнути Землю з орбіти і кинути її в обійми неба, порушивши усі закони фізики й універсуму. Японці називають це «передчуттям любові». Коли двоє ще не закохані, але вже не можуть одне без одного…

Нікола Юн — сучасна американська письменниця ямайського походження. Її романи підкорили читачів своєю щирістю та відвертістю. Ці проникливі історії не залишають байдужими нікого.

Вага 217 г
Розміри 205 × 135 × 15 мм
Автор

Мова

українська

Кількість сторінок

256

Видавництво

Рік видання

2019

Вік

від 12 до 15, від 14 до 16

isbn

978-617-12-6550-9

Палітурка

тверда

Перекладач

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Тільки покупці, які увійшли на сайт і вже купили цей товар, можуть залишати відгуки.

Вам також може сподобатися…