Перейти до вмісту

Що робити з (на) День святого Валентина?

На нашу думку, день святого Валентина, 14 лютого – комерціалізоване безглузде свято, в яке кожен намагається витиснути з себе романтичне щось – раз на рік, нащо частіше? Якщо люди у відносинах просто витрачають зайві кошти, то люди без відносин намагаються сховатися, бо не можуть до свята долучитися.

Єдине гарне – дозволена можливість набратися сміливості і щось сказати. Чи запропонувати. Чи погодитись.

З іншого боку, це можливість поговорити про серце – як орган і як символ, подумати, що ми в дійсності любимо і кохаємо, поговорити про секс – особливо з підлітком, але і з дорослими непогано. Поміркувати про те, що не всі потребують романтичних відносин і можуть просто ненавидіти кохання.

Тому ми вирішили зробити книжкові коробки до дня Валентина. Так, з червоним і з сердечками. З надзвичайною книжкою про серце у багатьох проявах (5-12 років), книжкою про статеве виховання у вигляді спільного щоденника двох друзів хлопчика та дівчинки (12-15), «Приховане диво» для дорослих і комікс про круту Адель, повний чорного гумору, з назвою, що промовисто натякає – “Ненавиджу кохання”.

Для романтиків є додаткова опція отримати випадкову таємну романтичну книжку (для цього доведеться відповісти на кілька запитань)

(с) Стефана Цебренко

Що ви про це гадаєте?