Перейти до вмісту

До шафи, назустріч пригодам!

Щоб знайти пригоди, діти в книжках застосовують таємничі двері, нори кроликів, ворота між світами, книжки, стільці і, звісно, шафи. Шафа, здається, наймагічніший представник меблів.

Зазвичай ці предмети виступають воротами до казкових світів. У новій книзі видавництва Віват шафа  – це телепортатор та трансфігуратор живої матерії. Ці фантастично магічні дії відбуваються від дитячої фантазії, але у межах дійсно існуючого у нашому немагічному і, здавалося б, нецікавому світі. Здавалося б, бо героїні книжки, Аля і Мірка, вигадують дивовижні пригоди. Вони займаються бобслеєм, парапланеризмом, байкджорингом й іншими страшними словами (все це можна зробити, на відміну від відвідин Нарнії, Гогвордса чи долини мумі-тролів), перетворюються на комах, арахнідів, рослин, собак, птахів (і про кожного вони знають щось цікавеньке – читачі теж обов’язково запам’ятають, як чують павуки і що мадагаскарський тарган шипить, коли лякається). І, звісно, дізнаються, з якої магічної сливи зроблена ця стара шафа, яка може перетворити вас на того, про кого ви щойно подумали.

Мені особливо приємно, що цю книжку написала особисто знайома мені людина, Аліна Штефан, живий автор, якому можна буде потиснути руку на Книжковому Арсеналі у суботу та отримати автограф. А якщо ви не будете у Києві, книжку з автографом можна отримати у нашій книгарні.

А з купоном Шафа з автографом – безкоштовну доставку Новою Поштою на всю корзину з шафою.

 

 

Позначки:

Що ви про це гадаєте?