Перейти до вмісту

Другий день адвенту. План Б

Головне в підготовці святкування будь-якого свята, а особливо Нового року, не бути перевтомленою/ним перед святом і не втомити занадто родину цією підготовкою.
Для цього потрібно скласти план підготування і дотримуватися його. Не сьогодні.
Бо спочатку треба скласти план Б Мінімального святкування із задоволенням. Простий план найгіршого, але приємного святкування, якщо всі захворіють, собака з’їсть гарний план, а звіт, який треба здати 31 грудня, не буде збігатись.


Наприклад, відключити телефон, замовити піцу (чи купити заморожену вже зараз. Чи не піцу, але це має бути щось просте, що смакує всій родині), в день Ч почитати з родиною книжку чи подивитись фільм, зустріти новий рік і піти спати, подарунки замовити в новому році (для маленьких дітей зі зниженою терплячістю треба заготувати щось – просто щоб було спокійніше). А, ще можна прибрати у якійсь кімнаті за методом “секрет гарно прибраної двокімнатної квартири в тому, що вона трикімнатна”. Вечерю можна замінити на келих різдвяного напою у ванні чи довгу романтичну прогулянку різдвяним містом, дітей відправити до бабусі, сусідів чи просто залишити наодинці з телефонами – один вечір на рік можна. У вас може бути зовсім інший мінімальний план, що гарантує спокій.

Ще потрібно щось, що забезпечить частинку спокою впродовж місяця. Наприклад, розмальовка-антистрес (ліворуч посилання. Завтра чи післязавтра розмальовка може бути у вас). Чи папір і олівець, щоб писати образи і розмальовувати їх квіточками. Великий напис “МЕДИТУЙ”. Свічка. Коробка особливого чаю чи особистих недоторканих цукерок. Дозвіл відкрити вікно і голосно кричати.
Напишіть у коментах свій засіб 🙂

1 коментар до “Другий день адвенту. План Б”

  1. Сповіщення: Різдвяний настрій. 3 дні до Різдва - Ще одну книжку!

Що ви про це гадаєте?